Wednesday, January 12, 2011

The Diary Exposed : Engagement Day

I'm officially engaged ! Hahaha... Giler la... Macam tak percaya lak skrg dah jadi tunang orang. Firstly, mmg nak mintak maaf sangat2 sebab terlalu terlalu terlalu la busy sampai tak ada masa langsung nak update blog. 

Update hari bertunang ni pun kisah seminggu lepas punye.
Kisah mase 1.1.11... :)

officially, En. Kekasih Hati sekarang dah tuka status
jadi En. Tunang. :)

terasa macam kelakar je masa hari bertunang ni. Diri sendiri mmg tak tau pape pasal persiapan. Sume mama ngan makcik yang settlekan. Bayangkan jela... Hari sabtu nak bertunang, hari khamis ptg baru balik rumah. Balik2... segala pelamin, buah tangan... sume dah siap.

mase sarung cincin ni... mmg berdebar habes arh..

Nak dijadikan cerita, diri sendiri tengah online facebook kt dalam bilik sementara tunggu orang panggil keluar untuk sarung cincin. Tetibe rase cam nk check ptptn lak. So wat la online banking. Sekali tgk duit dalam akaun bertambah. Memang tersengih sorang2 la dalam bilik. Tak sampai bape minit lepas tu, terus orang panggil keluar tuk sarung cincin. Giler arh... Mmg kelam kabut jgk la mase tu...Hahaha.

 Ni gambar bersama papa dan ayah encik tunang.

Ni bersama mama dan mak encik tunang lak.

Sesi bergambar mase hari ni memang memenatkan. Banyak lagi gambar sebenarnya... Tp upload gambar yg penting2 jela eh.... Hehehe. Gambar2 ni sume dari koleksi gambar yg sepupu and sedara2 yg lain amek... Memang xde official photographer... Alhamdulillah, semua berjalan lancar hari tu walaupun diri sendiri agak kelam kabut and blur... Tinggal nak tunggu hari kahwin pulak.. :)

5 comments:

K.I.N.A said...

tahniah dear..;)

~ mizzAmy ~ said...

congrats dear!! skang mari sama2 pening kepala pasal wedding plak yer. ;)

d'Fedrin said...

kina ; thanks, gojezz... :)

mizzamy ; thanks. hahaha... tau xpe.. pening2 kene fikir sal wedding lak.. :p

Aya said...

congrats on ur e-day! :)

~ mizzAmy ~ said...

congrats dear!! selamat berpanik utk prepare wedding plak. ahakss...