Monday, November 15, 2010

CONTEST :: Our True Love Story {CST Production}

Siape nak kisah cinta dia diabadikan dalam 'short story'? Hehehe. Kalau nak, join la contest "Our True Love Story" by CST Production. CST Production akan memberikannya percuma. Diorang ni bukan calang-calang production tau. Jatuh cinta bile tengok artwork diorang.

Cara Penyertaan :

1. Anda perlu menulis cerita cinta anda dan pasangan anda didalam blog (tumblr, blogspot, wordpress or any blog). Atau bagi yang tiada blog, tuliskan di dalam notes facebook anda. Ceritakan kisah bagaimana anda berkenalan, saat2 manis dan pahit anda. Olahkan dengan cara yang paling kreatif (olahan dari cerita sebenar dibenarkan).

2. Emailkan link entry anda berserta detail anda (Nama, no tel dan email) kepada cstproduction@gmail.com

3. Dan syarat utama ialah,
         -Tajuk entry mestilah "Our True Love Story {CST Production}"
         -Dan di penghujung entry anda mestilah mempunyai link kepada
          facebook CST (www.facebook.com/cstproduction)

Penyertaan terbuka hingga 21 Disember.

Yang paling menarik, pemenang utama yg akan terpilih akn melakukan penggambaran pada 30hb November 2010 dan semua footage penggambaran akan dicompile dan ditayangkan di TV3. 

If korang nak baca maklumat yg lebih clear, click sini.
Nana x sure contest ni dah bukak bape lame. Papepun, good luck untuk mereka yg mencuba.



p/s: Nana pun dah submit entry nana. Tekan la kat sini kalau nak baca.

4 comments:

~CiK NadiRa~ said...

read ur story...superb!!cinta dari kecil..heheheh

d'Fedrin said...

hahaha... cite biase je... :)

anaztasias aira said...

all the besh for us dear !!

d'Fedrin said...

hehehe... all the best !

:D